mandag den 15. august 2011

The Grand Pearl cruise liner - sightseeing tur i Bangkok

Endelig har vi fået vores internet tilbage i huset, så jeg kan skrive lidt om vores fantastisk sightseeing tur op og ned ad Chaophraya River :) En meget stor og lang smuk flod der løber igennem Bangkok hvor der er rig mulighed for at opleve forskellige kulturelle serværdigheder f.eks. museum og templer - på begge sider af floden.

Til mødet på skolen den første dag med Professor Dr. Ukrit Mongkolnavin (præsidenten af Pierra Navin School) og hans to hjælpere (vores vejledere) blev vi inviteret på en båd tur lørdag d. 6 august for at opleve Bangkok med nogle af lærerne fra skolen og hans hjælpere så de kunne oversætte og fortælle os om de ting vi så på vejen, da lærerne ikke taler så godt engelsk.

Vi mødtes henne på skolen klokken syv om morgenen, men desværre dukkede vores vejledere ikke op. Derimod stod der et helt hold af lærere og andre faggrupper fra skolen, de var mange flere end vi var blevet informeret om til mødet bl.a. en kamera mand der tog billeder hele turen igennem.

Da vi ankom til The Grand Pearl cruise liner kom der heldigvis en mand som var vores guide. Han kunne nogenlunde engelsk og fortalte mange spændende ting om alt det vi så på turen, dog kunne han ikke rigtig svarer på spørgsmål, for når vi spurgte ind til de ting han fortalte om så fik vi svar på noget helt andet, men han må virkelig have øvet sig på det han sagde under turen og det var helt perfekt ;)

Ruten for sejlturen gik fra Bangkok - Nontaburi
Prisen pr. person var 1500 baht = 272 kr.


Her startede vi og ventede spændt på at båden kom


 Så kom båden og vi gik ombord

På sejlturen så vi bl.a.


Oriental Hotel - et meget fint og luksuriøst holtel


Wat Arun


Et af de mange templer der er i Bangkok

På vejen gjorde vi stop på The Golden Teak Museum som er sponsoreret og organiseret af Dr. Ukrit (Pierra Navin præsidenten) og er et museum for læring, bevaring og er studeret af etisk thailandske folk. 


 Indgangen til Golden Teak Museum


Nysgerrige studerende fra Danmark :)


Et sted hvor der bedes


Vi sidder på knæ og gentager en bøn på Thai


Buddha´s relikvier


Her sidder vi allesammen foran de hellige Buddha´er


Så er vi tilbage på båden og der er frokost buffet


Huse ud til floden


Til sidst på ruten lå Rama 8 Bridge

Da vi kom tilbage til River City Pier troede vi at vi skulle vises rundt i byen og ud og se et tempel, men da vi havde kørt et stykke vej kunne vi pludselig genkende området og spurgte så Miss Lilly (vores kontaktperson på skolen) om vi var på vej tilbage på skolen - det var vi og droppede derfor at spørger efter vores tur til templet. Det var rigtig ærgeligt da vi alle havde glædet os til rundvisningen bagefter. Men vi har erfaret at kommunikationen ikke altid er så god og præcis.

Det var en super fed dag med masser af gode informationer og oplevelser - tak for turen Dr. Ukrit og tak til de lærer som var med os.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar